M. van Helden

Mireille van Helden

Coördinator Multidisciplinair Behandelteam

Korte beschrijving

“Als Coördinator Multidisciplinair Behandelteam draag ik zorg voor de planning van alle medici en paramedici over alle locaties van de Universiteitskliniek voor Oogheelkunde met als doel een optimale planning/bedrijfsvoering te realiseren op de verschillende locaties.
Daarnaast geef ik leiding aan het team van paramedici en draag ik zorg voor een efficiënte en effectieve organisatie van de opleiding van de arts-assistenten.
Verder participeer ik in verschillende procesoptimalisatie projecten binnen de Universiteitskliniek voor Oogheelkunde.”

Aandachtsgebieden

  • Integraal capaciteitsmanagement
  • Bedrijfsvoering
  • Functiedifferentiatie

Contact

Over

Mireille van Helden is in 1993 afgestudeerd aan het Hoger Laboratorium Onderwijs Biochemie, Hogeschool Zuyd. In de periode van 1993-2000 is zij werkzaam geweest als biochemisch analist en leidinggevende binnen het Cardiovasculair Instituut Maastricht (CARIM) en afdeling Cardiologie, Klinikum RWTH Aachen. Vanaf 2000 is zij werkzaam bij de Universiteitskliniek voor Oogheelkunde Maastricht. Begonnen als research assistent bij verschillende onderzoeksprojecten is zij vervolgens doorgegroeid naar de functie van Coördinator Multidisciplinair Behandelteam.

In 2020 heeft zij de 1- jarige opleiding Bedrijfsvoering in de Gezondheidszorg bij Studiecentrum Bedrijf en Overheid (SBO) gevolgd en in 2021 de 1-jarige opleiding Integraal Capaciteitsmanagement bij Q-Academy. Beide opleidingen heeft zij met goed gevolg afgerond.

Sluit de enquête