Routebeschrijvingen

Adres Maastricht UMC+

P. Debyelaan 25
6229 HX Maastricht

Met de auto

Als u met de auto vanuit de richting Eindhoven komt, neemt u op de A2 de afslag 55 'academisch ziekenhuis Maastricht'.

Komende vanaf Luik neemt u op de A2 richting Eindhoven de afslag 55 'academisch ziekenhuis Maastricht'.

Meer informatie over parkeren.

Met de trein

U neemt de trein naar station Maastricht Randwijck. Op het perron gaat u met de trap omhoog naar de uitgang. Uit het station komend gaat u naar rechts. Na ongeveer vijf minuten lopen kunt u links via de loopbrug (ingang Noord) naar het het Maastricht UMC+. Er is bewegwijzering aanwezig. Voor informatie over de dienstregeling van de treinen zie www.ns.nl 

Met de fiets

Onder het parkeerdek van het ziekenhuis bevindt zich een bewaakte fietsenstalling waar u tegen betaling van € 0,50 per dag uw fiets kunt stallen.

Met de bus of taxi

Informatie dienstregeling stads- en streekbussen zie www.veolia-transport.nl

Bij het binnenkomen van het Maastricht UMC+ staan borden waarop de routes naar de verschillende afdelingen staan aangegeven. Door middel van kleur, cijfers en letters wordt de route aangegeven. Route Oogheelkunde: Volg route 3 Blauw

 • Adres

  Henri Dunantstraat 5
  6419 PC Heerlen

  Met de auto

  Zuyderland Heerlen ligt langs de autoweg Heerlen/Kerkrade (N281). Bij de afslag Heerlen-Zuid staat Zuyderland MC aangegeven. Aan de overkant van het ziekenuis is een parkeergarage. Hier kunt u de eerste 20 minuten gratis parkeren; daarna kost het 60 cent per half uur met een maximum van € 4,50 per dag.

  Met openbaar vervoer

  Er rijden regelmatig bussen van en naar het Zuyderland Heerlen. De bushaltes bevinden zich nabij de hoofdingang van het ziekenhuis. Plan uw reis.

 • Adres

  Kochstraat 2
  6442 BE Brunssum

  Met de auto

  Komende vanuit alle richtingen houdt u "Brunssum Centrum" aan totdat het ziekenhuis op de ANWB-borden staat aangegeven met "H Ziekenhuis". U kunt uw auto gratis parkeren op het parkeerterrein naast het ziekenhuis.

  Met openbaar vervoer

  Een aantal buslijnen stopt bij Zuyderland Brunssum voor de deur. De halte heet "Schuttershof". Plan uw reis

 • Adres

  Wijngracht 45
  6461 AL Kerkrade

  Met de auto

  Komende vanuit alle richtingen houdt u Kerkrade Centrum aan totdat het ziekenhuis op de ANWB-borden aangegeven staat met "H Ziekenhuis". U wordt verzocht zoveel mogelijk gebruik te maken van de parkeerplaats aan de achterkant van het ziekenhuis. Deze is bereikbaar via de toegangsweg, onderaan de Wijngracht.

  Met openbaar vervoer

  Om uw reis met openbaar vervoer te plannen zie 9292ov.nl

   

Sluit de enquête