Ben jij geïnteresseerd om oogarts in opleiding aan het UMC+ in Maastricht te worden en wil jij ons team versterken? Ben jij uit het goede hout gesneden en heb je een scherp oog voor detail? Solliciteer dan nu.

De opleiding

Maastricht is de grootste Universitaire opleidingskliniek van Nederland op het gebied van oogheelkunde. Onder leiding van prof. dr. H.J.M. Beckers (opleider) en  prof. dr. C.A.B. Webers (plaatsvervangend opleider) starten jaarlijks vijf AIOS hun opleiding. Binnen het oogheelkundig team zijn alle subspecialismen breed vertegenwoordigd. De opleiding onderscheidt zich omdat deze al meerdere jaren in Nederland voorloper is  op het gebied van glaucoom, cornea en cataract. Dit geeft de AIOS een brede en kwalitatief hoge opleiding met nadien mogelijkheden tot superspecialisatie via een fellowship aan ons opleidingscentrum.

Een vast onderdeel van de opleiding is een perifere stage in een van de ziekenhuizen waarmee een samenwerkingsverband bestaat:

  • Zuyderland Ziekenhuis: opleider prof. dr. R.M.M.A. Nuijts
  • Laurentius Ziekenhuis Roermond: opleider drs. J.M.G.C. Bonnemaijer
  • Catharina Ziekenhuis Eindhoven: opleider drs. E. van Oosterhout
  • VieCuri Ziekenhuis Venlo: opleider drs. S.M.J. Smeets
En de stad Maastricht?

Maastricht is een van de gezelligste en oudste steden van Nederland. Het is een internationale stad mede dankzij de ligging en de studies die worden aangeboden door de Maastricht University. Dit maakt het een veelzijdige en moderne stad die rijk is aan kunst, cultuur en erfgoed. Een stad beroemd om zijn bruisend en bourgondische leven.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd om onderdeel te worden van een groot en gezellig team? Maak je belangstelling kenbaar en stuur een motivatiebrief en CV naar de opleider.
Heb je verdere vragen met betrekking tot de opleiding, neem dan contact op met het opleidingsbureau: Mevrouw M. van Helden  (Hoofd Opleidingsbureau), email: m.van.helden@mumc.nl.
Voor meer achtergrondinformatie over de opleiding klik hier voor het landelijk opleidingsplan en klik hier voor het regionaal & lokaal opleidingsplan.

de AIOS groep voor de Oogtoren
AIOS groep 2022/2023 voor de Oogtoren van het MUMC+
Sluit de enquête