Het Staarcentrum van de Universiteitskliniek voor Oogheelkunde Maastricht is ingericht voor patiënten die geopereerd gaan worden aan staar. In ons centrum wordt u snel en deskundig geholpen. Op één dag vinden alle onderzoeken ter voorbereiding op de operatie plaats, spreekt u de arts die u alle informatie geeft, en worden de afspraken gemaakt voor de operatie, de nacontroles en voor de eventuele operatie van het tweede oog.  

Onze oogartsen zijn op de hoogte van de laatste stand van zaken op wetenschappelijk gebied en beschikken over de nieuwste en modernste apparatuur binnen een ultramodern oogheelkundig operatiekamercomplex, dat voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u een optimale en veilige behandeling krijgt.

Naast deze uitstekende medisch technische behandeling bieden wij u ook een persoonlijke benadering. Vooraf maakt u kennis met uw operateur en wordt u in de gelegenheid gesteld vragen over de operatie te bespreken. Na de operatie vernemen wij graag of wij uw verwachtingspatroon hebben waargemaakt.  

Het uitgangspunt bij een staaroperatie in ons Staarcentrum is een optimale en persoonlijke behandeling. Zo hopen wij dat u als tevreden patiënt naar huis gaat en deze positieve ervaringen deelt met uw omgeving.

Sluit de enquête