dr. Frank J.H.M. van den Biggelaar

manager wetenschappelijk onderzoek, kwaliteit en innovatie

Korte beschrijving

“Als manager wetenschappelijk onderzoek probeer ik een bijdrage te leveren aan het zo goed mogelijk laten verlopen van het wetenschappelijk onderzoek bij ons op de afdeling. We zijn de laatste jaren enorm gegroeid waardoor een goede organisatie van het wetenschappelijk onderzoek steeds belangrijker wordt. Ik vind het een uitdaging om dit te doen met zo weinig mogelijk bureaucratische rompslomp.“

Aandachtsgebieden

  • Economische evaluaties
  • Kwaliteit van leven
  • Management van klinische trials

Contact

Over

Dr. Frank J.H.M. van den Biggelaar (1980) is in 2005 afgestudeerd in de studies Gezondheidswetenschappen (afstudeerrichtingen Zorgwetenschappen en Beleid en beheer) aan de Universiteit Maastricht en Facility Management aan de Hogeschool Zuyd. In de periode 2006-2009 heeft hij op de afdeling Radiologie van het Academisch ziekenhuis Maastricht (azM) promotieonderzoek gedaan naar nieuwe benaderingen in het beoordelen van mammogrammen. Frank heeft daarna diverse trainingen en opleidingen op het gebied van zorglogistiek en ‘lean six sigma’ gevolgd. In 2022 heeft hij een Master of Health Administration (MHA) aan TIAS business school met goed gevolg afgerond.

Frank is sinds 2012 werkzaam binnen de Universiteitskliniek voor Oogheelkunde, eerst als stafmedewerker en later als manager wetenschappelijk onderzoek, kwaliteit en innovatie.

Sluit de enquête