Opleiding/onderzoek

Symposium Dialoog zuid

De Universiteitskliniek voor Oogheelkunde Maastricht organiseert i.s.m. Santen het symposium ‘Dialoogavond Zuid 2019’. Dit symposium wordt gehouden op vrijdag 7 juni 2019 op de buitenplaats Vaeshartelt, Weert 9, 6222 PG Maastricht.

Wij zijn ervan overtuigd dat we een zeer interessant programma aanbieden dat het de moeite waard maakt om op deze, meestal zonnige, vrijdag voor Pinksteren naar Maastricht af te reizen. Zo worden er 2 voordrachten gegeven door de fine fleur op het terrein van oogheelkundig onderzoek in Maastricht.

Victor MidsVictor MidsDaarnaast hebben we Victor Mids, bekend van het populaire TV programma ‘Mindfuck’, weten te strikken om samen met ons de illusie die wij buitenwereld noemen te ervaren! Hij is illusionist en arts (niet praktiserend). Met deze combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een unieke manier samen. Laat u meenemen in zijn wereld, waar niets is wat het lijkt.
Uiteraard wordt er op Limburgse wijze gezorgd voor de inwendige mens.

Buitenplaats Vaeshartelt is gelegen net ten noorden van Maastricht. Er wordt gezorgd voor een pendeldienst tussen het CS Maastricht en Vaeshartelt. Voor hen die het Pinksterweekend in Maastricht en omgeving willen doorbrengen bestaat de mogelijkheid om te overnachten. Dat kan in Vaeshartelt of uiteraard in een van de overige hotels in Maastricht

Let op: het aantal inschrijvingen is beperkt en toewijzing vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Gaarne ook even aangeven of u van de pendeldienst gebruik wilt maken. Indien u een hotelovernachting wenst dan kunt u dit via de gebruikelijke kanalen het beste zelf regelen.

U kunt zich aanmelden via onderstaande link:

AANMELDEN